Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen svoje děti měli v mladším věku, ale i ti si pořídili potomky tak brzy, že z nich udělali dědečky ještě před padesátkou. Kteří slavní muži se stali brzy dědečky?

Dědečkem se stal ve svých 47 letech. Jeho jediná dcera Jane se narodila v manželství s Melissou Womer a když porodila jeho vnuka Jasona Rileyho Santanu, bylo jí 23 let.

Už ve svých 44 letech se stal herec dědečkem. V roce 1998 jeho dcera Charlotte (†42) porodila jeho první vnučku Isabelle Sophie. Pierce má nyní už tři vnoučata. Bohužel o dceru Charlotte a svou první manželku přišel kvůli kruté rakovině.

Hercova dcera Cassandra porodila dceru Lunu v roce 2013. Charlie se tak stal dědečkem ve svých 47 letech. Vzhledem k tomu, že má dětí pět, nejspíš bude za pár let mnohonásobným dědečkem.

Kiefer Sutherland (52)

Nejmladší dědeček z celé pětice, stal se jím totiž už ve svých 39 letech. Prvního vnuka přivedla na svět jeho nevlastní dcera Michelle Kath. Chlapeček dostal prostřední jméno po svém dědečkovi, celé zní Hamish Adam Kiefer Sinclair.

James Brolin (78)

I tento herec se stal dědečkem ve svých 47 letech. Jeho syn, také slavný herec, Josh Brolin (56) si pořídil první dítě, syna Trevora, už ve svých 21 letech.

Reklama

Další články

Načítám