Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Loňská tragédie, která postihla herce Jima Carreyho (62), nemá konce. Vdovec po zesnulé Cathrioně White (†30), o jehož existenci neměl donedávna nikdo tušení, se rozhodl, že mu znepříjemní život.

Mark Burton slavného komika už dříve obvinil z toho, že je na smrti jeho ženy nese značný podíl, protože se předávkovala léky, které byly vydány na předpis na hercův pseudonym. Burton nyní vyrukoval s korespondencí, jejímž zveřejněním chce Jima zdiskreditovat.

Ze soukromých materiálů totiž vyplývá, že Cathrionu měl jen pro sexuální potěšení a často ji označoval nevybíravými výrazy a vyčítal jí, že na něm finančně parazituje, což psychicky labilní ženě určitě neprospělo. Nejzávažnější obvinění tvrdí, že ji Carrey nutil k nechráněnému pohlavní styku a nakazil ji pohlavně přenosným herpetický virem a kapavkou.

Herec známý z komedii Ace Ventura: Zvířecí detektiv, Maska či Lhář, lhář se nařčení samozřejmě brání a přešel do protiútoku. Svatba Cathriony White s Markem Burtonem byla podle jeho právníka fingovaná kvůli získání zelené karty. Tomu nasvědčuje fakt, že k ní mělo dojít v lednu roku 2013, přičemž o měsíc později už Cathriona tvořila pár s Carreyem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám