Hlavní obsah
Článek

Sotva se slavný komik vyrovnal s životní ztrátou, jeho vzpomínky na Cathrionu White opět ožijí před soudem. Její manžel je totiž přesvědčen o tom, že Jim Carrey (62) má velký podíl viny na Cathrionině sebevraždě.

Náhlá smrt teprve osmadvacetileté ženy byla pro Jima Carreyho velkým šokem. Došlo k ní totiž jen krátce poté, co se rozešli, a herce pochopitelně trápily výčitky svědomí, že šlo o akt kvůli nenaplněné lásce. Mnohem závažnější je ovšem fakt, že se White předávkovala léky, k nimž herec přišel pod svou falešnou identitou. Tím pádem má Jim nést důsledky za její smrt.

Se závažným obviněním přišel Mark Burton, s nímž se Cathriona plánovala rozvést, ale manželství nestačila ukončit. Podle něj si byl Carrey vědom její psychické lability a je nepřímým viníkem tragické smrti.

„Nemám problém jednat s právníkem tohoto člověka, ale v životě jsou okamžiky, kdy je nutné vzepřít se zlu tohoto světa a bránit svou čest. Je to bezcitný pokus zneužít mě i ženu, kterou jsem miloval,“ brání se Jim Carrey.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám