Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Jessie J (36) je po rozchodu s hercem Channingem Tatumem (44) znovu šťastně zadaná. Jejím novým vyvyoleným je tanečník Max Pham Nguyen, se kterým randí už pár měsíců.

V nejnovějším výběru fotek, které zveřejnila na svém instagramovém profilu, se Jessie ukázala v celé své kráse. Černobílý snímek v bikinách její fanoušky potěšil a v komentářích jí psali, jak se na fotku nemohou vynadívat a jak svou oblíbenou zpěvačku milují.

Jessie se nedávno svým fanouškům svěřila s pár věcmi, na které se ve svém životě těší a zmínila i mateřství. „Nemohu se dočkat až budu matkou a ne, nejsem těhotná. Jen se těším, až budu mít jednou děti, to je vše,“ napsala v jednom příspěvku.

Zpěvačce před několika lety doktoři sdělili, že nebude moct mít děti, měla by brát léky a podstoupit hysterektomii. To ovšem Jessie odmítla a nyní je bez medikace, změnila životosprávu a doufá, že se jí otěhotnět nakonec podaří: „Stále věřím na zázraky. Jak většina žen ví, některé věci se jen tak nestanou, ale je to delší proces,“ uvedla před časem pro Metro.co.uk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám