Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Jessie J (36) nezažila zrovna nejpříjemnější Vánoce. Během Štědrého večera musela do nemocnice kvůli náhlé ztrátě sluchu.

Zpěvačka se později svým fanouškům svěřila s tím, že jí byla diagnostikována Ménierova nemoc. „Vzbudila jsem se s tím, že jsem neslyšela na jedno ucho a nemohla jsem vůbec jít rovně,“ popsala.

Ménierova nemoc je onemocnění projevující se záchvaty závratí s nevolností a sluchovými šelesty. Tyto záchvaty podle dostupných informací vznikají někdy bez příčiny a jindy je za nimi náhlý pohyb hlavy, přepracování, životospráva. Příčina není zcela jasná.

„Řekli mi, že mám Ménierovu nemoc. Dozvěděla jsem se, že tato nemoc postihuje mnoho lidí, a také mi někteří dali dobré rady, co dělat, když záchvat přijde, za což moc děkuji,“ svěřila se zpěvačka fanouškům.

Do nemocnice jela na Štědrý den a už druhý den fanouškům popsala, jak se po diagnóze a hodinách odpočinku cítí. Situaci brala i s humorem, jelikož věděla, co jí je a že záchvat podchytila včas.

Uvedla například, že při sledování seriálu musela mít prst v uchu, ve kterém na chvíli ztratila sluch. „První epizodu jsem si musela pustit čtyřikrát, protože jsem se nedokázala soustředit a zvuk v mém uchu zněl tak, jako by mi tam někdo zapnul vysoušeč vlasů,“ napsala Jessie ve svém příspěvku, kde už mluvila i o svých cílech pro rok 2021 a kladla lidem na srdce, aby na sebe dávali pozor.

Zpěvačka je nyní sama, jak uvedla koncem října. Vztah s hercem Channingem Tatumem sice několikrát slepovali, ale nakonec to nevyšlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám