Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Jessie J (36) a herec Channing Tatum (43) se před Vánoci rozešli po roce kvůli tomu, že na sebe měli málo času a oba svorně tvrdili, že se mají nadále rádi.

Jen měsíc jim trvalo zjistit, že se mají tak rádi, že bude lepší se k sobě vrátit i když jsou jejich diáře stále plné. Oficiálně svůj vztah znovu potvrdili na koncertě na počest Aerosmith, kde vystupovalo i mnoho pěveckých hvězd včetně Jessie.

Ti dva spolu vstoupili na červený koberec znovu jako zamilované hrdličky. Channing nemohl spustit oči z modelu, který si zpěvačka vybrala, byl totiž díky vysokému rozparku a volným zádům velice sexy.

Oba dva si přidali i fotky na své sociální sítě a Channing se dokonce rozohnil v komentářích, kde mu jedna ze sledujících napsala, že s ním vypadala lépe Jenna (hercova bývalá manželka Jenna Dewan (43) pozn. red.). Herec se ovšem gentlemansky zastal své nynější lásky: „Není nikdo jiný tak krásný a okouzlující na koho by se mi lépe dívalo než na Jess. A ano, to i včetně mé ex. Jenna je krásná a skvělá, ale krása není měřitelná a nikdo není hezčí nebo lepší než někdo jiný. Buďte opatrnější se svými soudy jiných lidí, já si jdu užívat noc s mojí nádhernou ženou a přitulit se k jejímu vřelému srdci.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám