Hlavní obsah
Článek

Před svátky vyšlo najevo, že je herec Channing Tatum (43) opět single. Po roční známosti ukončil vztah se zpěvačkou Jessie J (36), ale sám prý zůstat nehodlá. Přihlásil se prý dokonce na seznamku. Svou budoucí partnerku údajně hledá pomocí randící aplikace Raya, kterou hojně využívají celebrity, napsal magazín Us Weekly.

Nejspíš by se ani nemusel tolik snažit, fanynek má víc než dost a ženské se na něj jistě lepí jako vosy na med, ale budiž mu přáno. Channing a Jessie se prý rozešli kvůli nabitým rozvrhům, ale zůstávají přáteli.

„Je velmi vytížený kvůli práci a dceři. V následujících měsících bude hodně cestovat a snaží se nabitý rozvrh nějak vybalancovat, ale není to jednoduché,“ sdělil zdroj z hercova okolí časopisu People.

„Chce být tím nejlepším tátou, takže je dceři nablízku, pokud necestuje kvůli své práci,“ doplnil. Což nejspíš znamená, že herec nemohl doprovázet Jessie na jejím turné. Zpěvačka je sama totiž velmi vytížená.

Tatum má dceru Everly (6) s bývalou manželkou Jennou Dewan. Ta se co nevidět stane podruhé maminkou. Čeká potomka s novým partnerem Stevem Kazeem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám