Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dámy, držte si klobouky, hollywoodský svalovec Channing Tatum aka Magic Mike z filmu Bez kalhot nám odhalil hodně ze svého soukromí. Poté, co prohrál sázku se svou přítelkyní, zpěvačkou Jessie J (36), mu směla vybrat fotku, kterou bude herec sdílet na svém instagramovém účtu. A že vybrala pořádně!

Na snímku je Tatum úplně nahý ve sprše a intimní partie si zakrývá rukama. Ačkoliv by to fanynky ocenily, herec podobné snímky obvykle nesdílí, není tedy divu, že fotka během pár hodin získala přes 2,5 miliónu lajků.

Zdá se, že si spolu hvězdný pár užívá docela zábavu. Je to zhruba šest měsíců, co uveřejnili svůj vztah a jeden druhému často vyznávají lásku i prostřednictvím sociálních sítí. Tatum v loňském roce překvapil rozvodem s herečkou a tanečnicí Jennou Dewan a zlomil tím své fanouškovské základně srdce. Jessie se však jako nová partnerka docela osvědčila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám