Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O vztahu herce Channinga Tatuma a zpěvačky Jessie J (36) už se nějakou dobu ví. V posledních měsících se pár objevuje i častěji na veřejnosti. Na procházce Londýnem byli zachyceni, jak kráčí ruku v ruce a nemohou se jeden druhého nabažit. Nechyběly ani zamilované pohledy a úsměvy.

Není známo, jak se tihle dva dali dohromady, vztah vyplaval na povrch loni v říjnu. Jen několik měsíců po hercově rozchodu s manželkou Jennou Dewan. S tou byl devět let a mají dceru Everly (5).

Dewan a Tatum tvořili svého času krásný pár a fanoušci je společně milovali už od společného účinkování v tanečním filmu Let´s Dance. Oba oznámili rozchod prostřednictvím sociálních sítí s tím, že se rozcházejí v dobrém.

Podle Page Six za rozchodem stála až příliš velká Tatumova sláva, se kterou se Dewan těžce vyrovnávala. Ať tak či onak, každý už je někde jinde. Oba jsou znovu šťastně zadaní a Tatum vedle své nové partnerky opět září jako sluníčko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám