Hlavní obsah
Článek

Jessica Simpson (43) si užila romantickou dovolenou v Mexiku s manželem Ericem Johnsonem plnými doušky. S prosluněnými plážemi se rozloučila snímkem v plavkách, o který se podělila na Instagramu.

Jednodílný model Dolce & Gabbana s průstřihy doplnila obřími slunečními brýlemi a na pláž nejspíš ne zcela vhodnými sandály na podpatku. Ale asi šlo hlavně o outfit ideální pro fotku spíš než o jeho praktické využití.

Zpěvačka a podnikatelka vypadá fantasticky. Není tajemstvím, že trojnásobné mamince v průběhu jejích těhotenství lítala váha nahoru dolů. S poporodními kily navíc si ale vždy hravě poradila.

Speciálně po třetím a asi nejnáročnějším těhotenství, kdy nabrala na neuvěřitelných 117 kilo, byl úbytek váhy 45 kilo za půlroku po porodu opravdu úctyhodný. Dnes jsou nejmladší dcerce Birdie 3 roky a Jessica je zase jako proutek.

Ve formě se momentálně udržuje mimo jiné bruslením. Kolečkové brusle má prý ráda odjakživa, a to natolik, že se staly předmětem kampaně pro podzimní kolekci její oděvní značky. A jak se můžete přesvědčit v galerii, pravidelný pohyb jí prospívá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám