Hlavní obsah
Článek

Některým lidem se zkrátka nezavděčíte. Když se Jessica Simpson (43) podělila s fanoušky o zrcadlové selfie, vyvolala rozruch. Ačkoliv chtěla předvést outfit, který si sama vytvořila a v němž neodhalila ani trochu kůže, sledující ji zahltili obavami o její váhu. Tentokrát jim zpěvačka přijde příliš hubená.

„Jsi v pořádku?“ ptala se jedna z fanynek. „Ale ne, co se jí to stalo?“ chtěla vědět další. „V obličeji působí velmi pohuble, snad je v pořádku,“ objevilo se také pod příspěvkem a stovky dalších komentářů se nesly v podobném duchu.

Jessica má s manželem Ericem Johnsonem tři děti, Maxwell (9), Aceho (8) a Birdie (3). Zpěvačka proslula váhovými výkyvy, během třetího a zdravotně nejnáročnějšího těhotenství velmi přibrala, půl roku po porodu se ale pochlubila, že zvládla shodit 45 kilo.

Za to ji fanoušci nesmírně chválili. Prý si nechala upravit jídelníček a cvičila s trenérem celebrit Harleym Pasternakem. Tréninky zahrnovaly například vyšlápnutí 14 tisíc schodů denně. Od té doby se jí také daří si figuru udržet, na váhu ale kašle.

„Nemám doma váhu, takže vůbec netuším, kolik vážím. Jen se chci cítit dobře a dopnout kalhoty. Když je nezapnu, tak je mám v jiné velikosti,“ přiznala před časem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám