Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O sexuálním zneužití v dětství i závislosti na alkoholu se Jessica Simpson (43) rozepsala v loni vydané knize Open Book. A otevřená je i vůči svým dětem, hlavně nejstarší Maxwell, jak popsala v pořadu Good Morning America.

Když na jedné z akcí fanynka zpěvačce děkovala, že díky knize začala chodit na terapie, byla u toho i osmiletá Maxwell. A tak se Jessica rozhodla říct dceři pravdu o tom, za co jí fanynka děkovala.

„Zastavila jsem autogramiádu a řekla jí všechno. Byl to vhodný okamžik, protože aspoň viděla, jak může upřímnost lidi inspirovat. Když jsme přijeli domů, začala si psát deník. Vede si ho dodnes,“ popsala.

Přiznala také, že Maxwell a syn Ace (7) četli některé pasáže o zneužívání z její knihy. „Není nic, o čem bychom doma nemluvili, jsme velmi otevřená rodina. To, co se mi stalo, proběhlo, když jsem byla ještě mladší než moje děti. Takže o tom mluvíme otevřeně.“

Simpson se také léta potýkala se závislostí na alkoholu, kterou držela v tajnosti. Pití se vzdala v roce 2017. A jak pokračuje její abstinence v tomto pro mnohé náročném období?

„Na alkohol jsem vůbec nepomyslela. Je to zvláštní, ale bylo pro mě lehké se ho vzdát. Držela jsem se ho, protože jsem si romantizovala bolest, na které jsem lpěla,“ uvedla v The Tamron Hall Show.

Jessica s manželem Ericem abstinují už čtvrtým rokem. Bývalý hráč FNL chtěl svou ženu podpořit, a tak přestal s ní.

„Řekl prostě, že do toho půjde se mnou, bez problémů, a od té chvíle se nikdy neohlédl. Je prostě takový, nesobecký, milující člověk a ten nejlepší otec na planetě,“ uvedla loni pro magazín People.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám