Hlavní obsah
Článek

Jessica Simpson (43) opět dokázala, že má skvělý smysl pro humor, a především si umí udělat legraci sama ze sebe. Zpěvačka přetvořila svou sexy fotku z obálky časopisu Rolling Stone z roku 2003 s názvem „manželka v domácnosti roku“. Ovšem snímek, kterým se na sociální síti pochlubila nyní, se ani trochu nepodobá 17 let staré fotografii v prádle a podpatcích.

Jessica se nechala zvěčnit v teplákách a papučích, se šátkem ve vlasech a s mopem a čistícími prostředky. Tvář měla kompletně bez make-upu a jeden by si ji spletl s uklízečkou ze základní školy.

„Manželka v domácnosti roku dneska vypadá trochu jinak,“ připojila k fotce vtipný popisek. Snímkem z roku 2003 Jessica tehdy promovala vlastní reality show s tehdejším manželem Nickem Lacheym Newlyweds: Nick and Jessica, kterou vysílalo MTV.

Pořad jim vydržel pouhé dva roky, manželství pak čtyři, ačkoliv Jessica v rozhovoru pro zmiňovaný magazín prohlásila, že věří, že s Nickem bude navždy. Od roku 2014 je Simpson šťastně vdaná za Erica Johnsona, s nímž má tři děti. Letos také vydala svou autobiografii, která vzbudila velký rozruch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám