Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Simpson (43) se loni stala potřetí maminkou, a ačkoliv si v těhotenství užila své, rodinný život si prý nyní užívá víc než kdy jindy. Kromě úspěšného podnikání a mateřství navíc stihla vydat i vlastní paměti s příhodným názvem Open Book. A rozhodně se nedržela zpátky, co se jejího soukromí týče. Popsala mimo jiné i vztah se zpěvákem Johnem Mayerem (42).

S tím se potkala v roce 2005 a začali spolupracovat na muzice. Později, po rozchodu Simpson s Nickem Lacheym, zpěvačka prý začala znovu randit, což se podle ní jejímu kolegovi nelíbilo. A dal najevo, že chce, aby chodila jenom s ním. A tak se také stalo.

„Znovu a znovu mi opakoval, že je mnou posedlý, sexuálně a emocionálně,“ píše dle People ve své knize o Mayerovi. Zpěvák ji prý přitahoval, ale zároveň se bála, že pro něj není dost chytrá. Přiznala dokonce, že ji tyto obavy vedly k pití.

„Moje úzkosti mě dohnaly k nadměrnému pití. Používala jsem alkohol, abych zamaskovala svoji nervozitu,“ doplnila ke vztahu se zpěvákem, který skončil v roce 2007.

V roce 2010, léta po jejich rozchodu, Mayer přiznal pro Playboy, že pro něj Jessica byla jako droga a byl jí sexuálně posedlý. Po jeho výrocích už s ním Simpson prý nechtěla mít nic společného a přestali být v kontaktu.

Jessica je nyní šťastně vdaná za bývalého fotbalistu Erica Johnsona, s nímž má tři děti. V knize, která v USA vyjde začátkem února, také otevřeně promluvila o tom, že ji v dětství sexuálně zneužila rodinná známá. To a sláva nakonec vedly k závislosti na lécích a alkoholu.

S tím přestala až v roce 2017. „Zabíjela jsem se chlastem a prášky. Věděla jsem, že to takhle dál nepůjde a musí to skončit. Alkohol jenom všechno zhoršoval, popsala s tím, že se téhož roku svěřila přátelům, kteří jí spolu s rodinou pomohli. Díky terapiím a týmu lékařů má od té doby svoje závislosti pod kontrolou.

Mayer je známý hollywoodský proutník, kromě Jessiky randil také se zpěvačkou Vanessou Carlton, herečkou Jennifer Love Hewitt, Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Taylor Swift, Renée Zellweger, Katy Perry a řadou dalších slavných dam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám