Hlavní obsah
Článek

Kdo z jejích fanoušků by zapomněl na strasti, kterými si prošla během třetího těhotenství Jessica Simpson (43). Slavná zpěvačka a podnikatelka je poctivě dokumentovala na sociálních sítích. Příchodu dcery Birdie se opravdu nemohla dočkat, a to nejen kvůli tomu, že v těhotenství byla jako balon, ale především kvůli zdravotním potížím, kterými trpěla.

Sotva se však stala potřetí maminkou, opřela se do hubnutí s pořádnou vervou a za 6 měsíců shodila neuvěřitelných 45 kilo. A ve formě se udržuje i nadále, jak je vidět. S rodinkou totiž hned po Vánocích vyrazila lyžovat do Aspenu. Jessica není žádnou zarytou sportovkyní, jak přiznala i v příspěvku na Instagramu.

"Jela jsem s dětmi lyžovat, tohle je nejdál, kam jsem se dostala," vtipkovala v popisku fotky v zimní kombinéze. Podle snímků, které prolétly médii, se ale k dětem přeci jen připojila i na svahu.

Kromě manžela Erica Johnsona a dětí bývalou televizní hvězdu na hory doprovodila také sestra Ashlee s rodinou. Před svátky Jessica oznámila, že v příštím roce hodlá vydat autobiografickou knihu. Ta by měla vyjít v únoru a zpěvačka se na sociální síti dokonce pochlubila finální podobou obálky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám