Hlavní obsah
Článek

Jessica Simpson (43) půl roku po porodu dcerky Birdie shodila neuvěřitelných 45 kilo a zaslouží si obdiv. Na své váze dokázala zapracovat už několikrát i v minulosti a s přebytečnými kily si vždy hravě poradila. Přesto je jeden kousek oblečení, který si na sebe Jessica už pravděpodobně nikdy neoblékne. Ačkoliv pod vlastní značkou podobné kousky i sama prodává, zařekla se, že úzké džíny na ní už nikdo neuvidí.

„Nemyslím si, že se ještě někdy obléknu do mých úzkých džínů. Mám je doma ve skříni a říkám si, co kdyby, možná jednou,“ svěřila televizní síti HSN. A důvod?

„Po dětech vaše boky prostě už nikdy nevypadají stejně. Tělo se vám změní,“ vysvětlila. Doplnila také, že už se vejde do velikosti S, což je opravdu úspěch, vzhledem k tomu, kolik při třetím těhotenství nabrala.

„Nabrala jsem hodně, a tím myslím opravdu hodně. Nečekala jsem, že se při třetím tolik spravím, myslela jsem, že jsem se poučila, ale hádám, že takhle mě prostě Bůh stvořil. Hladovou a těhotnou,“ doplnila s tím, že na své postavě po porodu opravdu tvrdě dřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám