Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Jessica Simpson (43) zažila pořádný tlak hejtrů u svého příspěvku na Instagramu. Dovolila si totiž obarvit konečky vlasů své sedmileté dceři Maxwell.

O letních prázdninách chtěla své dceři udělat radost, ale to jí ani nenapadlo, jak rychle bude označena za špatného rodiče. Uvědomělé matky jí psaly, že její dcera je na to moc malá, že je to toxické a ničí jí tím vlasy. Naštěstí se našlo i dost rozumných maminek, které Jessicu podpořily a mezi nimi byla i jedna velice slavná.

Zpěvačka Pink (44) se do internetových ponižovatelů pustila tak, že přidala na svůj instagramový účet fotku své osmileté dcery Willow, které povolila nabarvení vlasů namodro a napsala: „Slyšela jsem, že lidé byli zmatení z toho, že Jessica Simpson nechala své sedmileté dceři obarvit vlasy. Tak jsme se rozhodli, že s vámi budeme sdílet to, co jsme dělali včera.“

K příspěvku nezapomněla přidat pár hastagů včetně „rodičovští dozorci jsou vlastně pouze osamělí a smutní lidé“. Pink má komentáře u některých fotek zakázané, k čemuž jednou napsala, že internetoví rádci mohou klidně své soudy vykřičet třeba do hor, ale nebudou jí je psát pod fotky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám