Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Jessica Simpson (43) je pomalu o něco sdílnější, co se týče fotek nejmladší dcerky Birdie. Z komplikovaného porodu a velmi náročného těhotenství se trojnásobná maminka totiž teprve vzpamatovává. S fanoušky na Instagramu však už sdílela roztomilé fotografie dcerky.

Už na Velikonoce se pochlubila rodinnými snímky. Nyní sdílela černobílou fotku, na které si Birdie hoví v peřinkách. Birdie také není rozhodně žádný drobeček, už při porodu vážila 4,9 kilogramu. Zkrátka pěkné, zdravé miminko, které své mamince dalo pořádně zabrat.

Fotografie Birdie zaujala nejen zpěvaččiny fanoušky, ale také příbuzné. Ashlee Simpson-Ross, sestra Jessiky se nad svou neteří neváhala rozplývat v komentářích. „Andělské miminko,“ napsala pod fotku zpěvačka, která je sama dvojnásobnou matkou.

Z nejnovějšího přírůstku do rodiny jsou nadšení i starší sourozenci Birdie. Maxwell (6) a Ace (5) jsou prý z malé sestřičky u vytržení. Dokonce mamince s péčí pomáhají. Jessica si tak po náročném období může alespoň trochu oddechnout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám