Hlavní obsah
Článek

Jak je mrňavá (1,61 m), tak je geniálně nadaná pro šoubyznys. Americká zpěvačka, herečka a zároveň mamina dvou malých dětí Jessica Simpson (43) oslavila své sedmatřicáté narozeniny v sexy stylu.

Blonďatá majitelka přírodních pětek dala dárek svým fanouškům, kteří na ní obdivují hlavně její zadní partie. Na Instagram totiž vyvěsila snímek, který ji zachycuje, jak si užívá vody a drinku uprostřed zeleného nafukovacího lehátka. Leží na břiše a špulí svůj hezký zadeček. „Polib mi zadek 36,“ stojí pak v jejím statusu pod obrázkem. Originální způsob, jak se rozloučit s uplynulým rokem života.

Jessica se sice nikdy nestala tak chronicky známou jako její dvě pěvecké kolegyně, s nimiž má společný start kariéry, Britney Spears (42) a Christina Aguilera (43), zato se proslavila díky své vlastní reality show Newlyweds: Nick and Jessica, kterou vysílala MTV. Nic nepokazil ani fakt, že se v tomto pořadu prezentovala jako hloupá americká blondýna, která se manžela byla schopná zeptat, jestli je kuře opravdu kuře, nebo ryba.

Reklama

Další články

Načítám