Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stačí pár hodin a z člověka může být někdo úplně jiný. Špičkoví maskéři a kostyméři dnes dokáží divy. Doslova na vlastní kůži to aktuálně zažívá i herečka Jessica Chastain (47), která po čtyřech hodinách v rukou profíků přes make-up, vlasy a protetické efekty, přichází na plac jako křesťanská zpěvačka Tammy Faye Messner, o níž právě vzniká snímek The Eyes Of Tammy Faye.

Jak Chastain uvedla, skvělá maska herci významnou měrou pomůže získat před kamerou sebejistotu. Jak taková proměna probíhá, naznačila v rozhovoru pro magazín People. „Na bradě mám ďolíček, který (Tammy) neměla, tak se to muselo vyrovnat. Její obličej byl také kulatější než ten můj, takže jsem měla upravené tváře,“ řekla Jessica.

Příběh Tammy Faye Messner ji zaujal už v roce 2000, kdy o ní zhlédla dokument. Na roli se připravovala četbou či sledováním nahrávek rozhovorů, které Tammy poskytla. „Její příběh mě fascinoval,“ svěřila Chastain.

Tammy Faye Messner byla americká zpěvačka, evangelistka, spisovatelka a spoluautorka úspěšné talk show The PTL Club. Zemřela v roce 2007 po jedenáctiletém boji s rakovinou. Bylo jí 65 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám