Hlavní obsah
Článek

Filmový festival v Cannes není jen o filmech. Dnes začíná 72. ročník, tak se podívejte, co trapného se událo v předešlých letech.

Rozparek až do pasu

Modelka Bella Hadid (27) nepatří zrovna mezi stydlivky a do Cannes zvolila v roce 2016 červené šaty s rozparkem až do pasu. Stala se tak další ženou, které větřík pomohl ukázat víc, než by chtěla. Kalhotky měla hodně vysoko, ale naštěstí tam byly.

Nedobrovolný pád

Herečka Helen Mirren (78) má smůlu na pády. V Cannes se jí přihodily dokonce dva. Jednou tomu bylo na schodech s červeným kobercem v roce 2016 a pak v roce 2018 při rozhovorech na pláži. Tam si ovšem nepříjemně poranila zápěstí.

Nepohodlné jehly

Kristen Stewart (33) porušila dresscode, který v Cannes nařizuje ženám přijít v podpatcích. I když, vlastně v nich přišla, jen jí byly tak nepohodlné, že je už na červeném koberci sundala a po schodech už vyběhla bosa.

Nahé šaty

Kendall Jenner (28) to opravdu nedomyslela s modelem, který si vzala na večírek, jež probíhal pod záštitou festivalu v Cannes. Na Chopard party přišla oblečená neoblečená ve třpytivé zelené síťce. Dala tak na odiv své poprsí a tělové kalhotky, které byly taktak vidět. Tenhle trapas spíš vypadal jako záměr, jak na sebe strhnout co nejvíce pozornosti, což je v rodině Kardashianek celkem běžné.

Stahovací prádlo

Schody v Cannes jsou velice zrádné, a to i pro ženy, které zvolí vcelku trapasu vzdorné šaty. Herečka Jessica Chastain (47) si při chůzi po nich vykasala sukni tak vysoko, že ukázala stahovací prádlo, které pod šaty měla. Body ovšem získala za to, že bylo v barvě šatů.

Reklama

Další články

Načítám