Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nejšťastnějším dnem letošního roku pro ně nejspíš nejsou Vánoce. Podívejte se na slavné dvojice, na jejichž oddacím listě je zaznamenán rok 2017.

Ve světě šoubyznysu se sice odehrála jedna svatba za druhou, ne každá nevěsta ovšem zatoužila po tom, aby se její fotky z výjimečného životního okamžiku objevily v médiích. Jako nevěstu tak bohužel neuvidíme oscarovou herečku Alicii Vikander (35) ani její kolegyně Amandu Seyfried (38), Jessicu Chastain (47) a Morenu Baccarin.

Pro Velkou Británií byla událostí roku svatba Pippy Middleton (40). Oproti své sestře Kate sice neulovila korunního prince, ale miliardáře a automobilového závodníka Jamese Matthewse, takže své rodiče nezklamala. Příští tok bude v království ještě více povyku. Do chomoutu se totiž chystá princ Harry.

Pro vstup do manželství se loni rozhodl hvězdný argentinský fotbalista Lionel Messi, který si vzal svou životní lásku Antonellu Roccuzzo. Vdaná paní je také z úspěšné tenistky Serreny Williams. Provdala se za Alexise Ohaniana a letos na svět přivedla jejich dcerku Alexis.

Svatební šaty oblékly také modelky Kate Upton (31) a Miranda Kerr (40). Přehled nových manželských párů najdete v galerii.

Reklama

Další články

Načítám