Hlavní obsah
Článek

Ze slavnostního udílení cen organizace National Board of Review sice Jessica Chastain (38) odešla s prázdnou, ale přesto se stala nejsledovanější hvězdou ostře sledovaného galavečera. Veškeré pohledy směřovaly k jejímu bříšku.

Jedna z nejobsazovanějších hereček své generace v New Yorku zazářila v zelených saténových šatech, které pro ni ve výsledku nevyzněly příliš lichotivě. Lesklá látka totiž zdůraznila její břišní partie a jindy štíhlá herečka působila dojmem, že se buď o Vánocích pořádně nacpala, nebo se na ní začalo projevovat nastávající mateřství, na které má nejvyšší čas. Vzhledem k tomu, že na ceremoniál dorazila bez pánského doprovodu, je však pravděpodobnější první varianta.

Jessica Chastain sice nezabodovala, ale potěšil ji úspěch filmu Marťan, v němž si zahrála. Oceněn byl její herecký kolega Matt Damon i režisér Ridley Scott. Atraktivní zrzka, již si oblíbily pánské i módní magazíny, nezmizí ze scény ani v letošním roce. Vidět bude ve fantasy filmu Lovec: Zimní válka či v dramatu The Zookeeper´s Wife, které v listopadu natáčela v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám