Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejkrásnějších a nejsympatičtějších zrzek v Hollywoodu Jessica Chastain (47) nemohla chybět na slavnostním uvedení nového seriálu Dobrá sestra, které proběhlo v rámci Filmového festivalu v Londýně.

V netflixovém počinu ztvárňuje hlavní roli zdravotní sestry Amy Loughran, po boku Eddieho Redmayna (42) coby sériového vraha Charlieho Cullena.

Jessica vynesla oranžové šaty s hlubokým výstřihem, se kterými sladila make-up i šperky. Výrazné barvy jí nesmírně sluší, byl to ale hlavně její okouzlující úsměv, jímž odzbrojovala přítomné. Ten rozdávala na všechny strany.

Chastain má za sebou velmi úspěšné období, za roli v loni uvedeném dramatu Očima Tammy Faye si konečně vysloužila Oscara. Oproti tomu její mladší kolega Eddie si ho odnesl už v roce 2014 za roli Stephena Hawkinga v Teorii všeho. Hrát reálné postavy této dvojici vyloženě jde, pro seriál založený na skutečných událostech jsou tak skvělou volbou a zárukou kvality.

Dobrou sestrou ale její role reálných postav nekončí. Letos by měl Paramount+ uvést také seriál George & Tammy, v němž si spolu Michaelem Shannonem střihnou role country zpěváků Tammy Wynette a George Jonese. K seriálům se ale Chastain nepřesunula natrvalo, rozdělané má také minimálně tři filmovém projekty.

Kriminální seriál Dobrá sestra na motivy stejnojmenné knihy Charlese Graebera z roku 2013 uvede Netflix 26. října.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám