Hlavní obsah
Článek

Přeoperovaný Ken, který je dnes šťastnou Barbie a říká si Jessica Alves (40), si užívá neustálou pozornost. Milovnice plastických operací všeho druhu se v ženském těle cítí nadmíru spokojeně a dostává jednu nabídnu na focení za druhou. Jedna z nich přišla i z Turecka, kde se Jessica hrdě prsila do objektivů fotoaparátů.

Jessica, jež podstoupila nejméně 75 nejrůznějších zákroků v oblasti estetické medicíny, je zkrátka na roztrhání. Na pestré paletě módních snímků se stylizovala do role princezny a pózování si nadmíru užívala. Ona sama ostatně nemá problém dráždit v sexy prádélku, a tak pro ni šatičky byly vítanou, serióznější, změnou.

Výstřih a pohled na bujná ňadra ale u této profesionální celebrity nemohl chybět. Alves je spokojená i s tím, jak ji chirurgové „vyrobili“ vaginu. „Pánové, já mám nyní nádhernou vaginu. Dělal mi ji lékař v Thajsku a zajistil i to, že v ní mám veškerou citlivost z předchozího pohlaví. Víceméně si musím dávat pozor na to, jak sedím, chodím, jak se sprchuji, protože se velice rychle vzruším,“ šokovala nedávno lékaře v pořadu Botched na NBC Jessica.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám