Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alves (40) naplno prožívá svou proměnu muže v ženu. Milovnice plastik se stylizuje do podoby Barbie, ale dříve byla mužem Rodrigem, který vypadal jako Ken. Rodrigo se ale začal cítit jako žena a podstoupil celou řadu plastických operací úpravy zevnějšku.

Coby vnadná Jessica Alves si užívá jedno žhavé focení za druhým. Momentálně pobývá v Anglii, kde nafotila další žhavé snímky. O nich si samozřejmě myslí, že jsou pochopitelně neskutečně sexy.

V rudém prádélku se cítí jako ryba ve vodě a snad nikdy se ve svém těle necítila šťastnější. Jessica Alves má za sebou nejméně 75 plastických úprav všeho druhu. Podstoupila například tubulizaci žaludku a její postava je díky tomuto zákroku čím dál štíhlejší.

Nadále si také píchá botox, nechává si dělat další výplně rtů a řadu nejrůznějších úprav, které zdaleka nejsou u konce. Pozdvižení vzbudila také tím, že by se nebránila transplantaci dělohy, aby se mohla stát maminkou.

Byla by pak první transgender ženou s transplantovanou dělohou. Zatím se ale věnuje spíše sebeprezentaci a dalším úpravám zevnějšku než aktivním myšlenkám na mateřství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám