Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodrigo Alves dříve vystupoval jako živý Ken, ale jako muž nebyl ve svém těle šťastný. Dnes je z něj transgender žena Jessica Alves (40), která se stylizuje do role Barbie. A konečně se cítí šťastná jako blecha. Z brazilsko-britské televizní osobnosti je dnes obletovaná celebrita, která si užívá pózování před objektivy fotoaparátů.

Za sebou má další žhavé focení, kde nechybí ani lechtivěji laděné snímky. Jessica vystavila na odiv své pevné pozadí, našpulené rty i vnady. K tomu, aby měla svou současnou podobu, Jessica prodělala více než 75 plastických operací Více už jí lékaři nedoporučují, ač by se jim Jessica nebránila.

Milovnice plastik všeho druhu se cítí konečně sama sebou. A to se vším všudy. Chirurgové v Thajku jí „vyrobili“ i vagínu.

„Pánové, já mám nyní nádhernou vaginu. Dělal mi ji lékař v Thajsku a zajistil i to, že v ní mám veškerou citlivost z předchozího pohlaví. Víceméně si musím dávat pozor na to, jak sedím, chodím, jak se sprchuji, protože se velice rychle vzruším,“ šokovala nedávno lékaře v pořadu Botched na NBC Jessica, která na sebe ráda upozorňuje, a tak se její tvrzení musí brát s velkou rezervou.

Roli modelky, jež pózuje v dráždivém prádélku či princeznovských šatičkách, si ale nesmírně užívá, a tak je jasné, že se fotografové i její fanoušci mají na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám