Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Alves (40), která se narodila jako Rodrigo Alves, jenž se stylizoval do role Kena, je ze svého ženského těla nadšena. V současnosti je z ní blonďatá Barbie, jež si život jako žena užívá se vším všudy včetně sexu.

Nedávno se nechala zvěčnit ve žhavém spodním prádélku, teď ale přitvrdila a zvěčnila se v rouše Evině. Nafotit se nechala tak, aby intimní partie zakrývala cudně pod jinými částmi těla, ale i tak toho ukázala více než dost.

Jessica Alves má za sebou nejméně 75 plastických úprav všeho druhu. Před několika měsíci podstoupila tubulizaci žaludku a její postava je díky tomuto zákroku čím dál štíhlejší. Nadále si také píchá botox, nechává si dělat další výplně rtů a řadu nejrůznějších úprav.

Jako žena se prý konečně cítí spokojeně. A funguje jí to i po sexuální stránce, ač přiznala, že začátky byly v jejím novém těle krušné. „Moje poprvé bylo velice bolestivé. Musela jsem si vzít prášky proti bolesti a zůstat v posteli,“ uvedla Jessica v show Superpop. Nyní už je prý ale vše v naprostém pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám