Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během své proměny z oživlého Kena na blond Barbie si Jessica Alves (40) podle zahraničních médií prošla nejméně 75 operacemi. Už druhý rok žije jako žena, a také se dočkala prvního sexu, jak sama prozradila v brazilské televizi.

„Moje poprvé bylo velice bolestivé. Musela jsem si vzít prášky proti bolesti a zůstat v posteli,“ uvedla Jessica v show Superpop. Zavolala dokonce i svému operatérovi v Thajsku. „Když jsem mu zavolala, říkal, že to je normální. Teď už je to v pohodě,“ řekla nyní už spokojená Alves.

Blondýnka se aktuálně nachází v Brazílii, kde konečně oficiálně požádala o změnu svého jména z Rodriga na Jessicu. To se sice v médiích používá už dlouho, ale oficiální to ještě není.

Alves před pár měsíci prodělala tubulizaci žaludku a její postava je čím dál štíhlejší. Nedávno si také nechala znovu píchnout botox, a to i do krku, aby byl více vypnutý. Samozřejmě nezapomněla ani na další výplně do rtů, jelikož prý stále potřebují maličko upravit.

Jessica by se také ráda stala matkou a chystá se podstoupit transplantaci dělohy. Pokud by prý v budoucnu porodila dceru, pojmenovala by ji Barbara, jako poctu italské moderátorce Barbaře D’Urso. Ta si ji často zvala do svých pořadů, kde Alves sdělovala podrobnosti o svých operacích, a staly se z nich kamarádky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám