Hlavní obsah
Článek

Účastnice reality show Big Brother Angelique Morgan alias Frenchy (48) se stala postrachem havajského ostrova Waikiki. Milovnice plastických operací všeho druhu většinou okupuje pláže v Los Angeles, ale našetřila si na lepší dovolenou, což ihned zdokumentovali fotografové.

Blonďatá hvězdička z pochybných televizních show se odvázala ve vlnách oceánu natolik, až si sundala horní díl bikin, které toho beztak moc nezakrývaly. Bradavky se snažila rádoby cudně schovat pod nánosy písku, ale pověst nestydy ze sebe rozhodně nesmyla.

Frenchy pobíhala ve vodě skoro jako plavčice Pamela Anderson (56), ale přirovnání k někdejší hvězdě Pobřežní hlídky by pro její představitelku bylo spíše urážkou. Z toho si ale Frenchy nic nedělá a maká na tom, aby se na ni nezapomnělo.

Kromě Big Brothera se Frenchy objevila i v reality show složené ze soutěžících, kteří si potrpí na plastické úpravy zevnějšku. V té samé show se společně s ní objevil i nechvalně známý „živý Ken“ Rodrigo Alves, nyní již Barbie Jessica (40).

Reklama

Další články

Načítám