Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevynechá jedinou příležitost předvést fotografům své obří vnady. Dříve, ještě jako živý Ken, ukazovala Jessica Alves (40) silikonové břišní svaly, teď se jako žena může ještě víc odvázat.

Na nákupy v Londýně zvolila Alves převážně bílý outfit, který doplnila vzorovaným topem, který z větší části odhaloval její umělé poprsí. A že je nepřehlédnutelné! V galerii se můžete podívat, jak se častá mluvčí transgender komunity pyšně nakrucovala před fotografy.

Jessica se nedávno ostře ohradila k prohlášení plastického chirurga v italské televizi, který ji nazval monstrem. „Zvažuji právní kroky proti chirurgovi, který mě v show označil za monstrum. Nikdy nedovolím, aby mě někdo takto ponižoval a žádná transgender žena by neměla být diskriminována,“ uvedla dále Jessica, která by ráda, aby trans komunita dostala větší prostor i v médiích. „Snažíme se být šťastní jako všichni, ale příležitostí v televizním průmyslu pro lidi jako já je stále velmi málo.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám