Hlavní obsah
Článek

Podstoupil víc jak 100 zákroků a stále nemá dost. Rodrigo Alves (40), jemuž se přezdívá „živý Ken“, odjel za dalším vylepšením do Turecka. Procedura, při níž mu lékaři implantovali ustupující vlasy, stála 68 tisíc Kč. Šlo o jeho čtvrtou transplantaci vlasů během posledních pěti let.

Operace má Rodrigovi dopomoct k vyššímu sebevědomí. „V poslední době jsem ztratil spoustu vlasů, což zapříčinilo plno problémů včetně toho, že jsem začal víc jíst a přibral jsem,“ říká zcela vážně muž, který chce být stále mlád.

„Hlava plná vlasů je známkou mládí. Já neakceptuji přirozený proces stárnutí. Brzy mi bude 36 let a vidím, jak moc se mé tělo, pleť i vlasy mění,“ řekl s tím, že začal také s novou anti-age dietou a chystá se do Los Angeles, kde ho čekají hormonální kúry.

Do Turecka Alves odcestoval z finančních důvodů. Přestože se jedná o nákladnou úpravu, je to tam pořád mnohem levnější než v Londýně, kde momentálně žije.

Jednu z minulých operací Alves podstoupil i v Praze. Šlo o omlazující zákrok v obličeji. „Lidé si myslí, že je mým cílem vypadat jako živý panáček Ken, ale já chci hlavně vypadat mladě. Vlastně si myslím, že vypadám spíš jako Petr Pan,” vtipkoval výstřední Brazilec v české metropoli, kde také přiznal, že za sebou má 60 operací a na stovku zkrášlovacích zákroků.

Rodrigo Alves
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám