Hlavní obsah
Článek

Rodrigo Alves (40) v tom nemá úplně jasno. Poté, co se stylizoval do Kena, dospěl k závěru, že potlačuje svoji ženskou stránku. Jisté je jen to, že se svým původním vzhledem nebyl spokojen. Teď zkouší, kam až může se svou transformací zajít.

Věčný experimentátor se netají tím, že rád nosí korzety a po sexuální stránce není zcela vyhraněný. V Miláně se z Kena stala Barbie. Rodrigo nasadil blond paruku, oblékl černou podprsenku a nechal se výrazně nalíčit. V tomto stavu se sám označuje za Jessicu.

Vyparáděný Brazilec poté vyrazil do nočního klubu, kde si užíval zvědavé pohledy zkoumající pravost jeho ňader. Rodrigo žádnou výplň nepotřebuje, dokáže napěchovat svůj tělesný materiál tak, aby působil žensky.

„Snažím se zbořit tabu, která si společnost vytvořila. Lidé jsou dnes mnohem otevřenější. Máme tady novou generaci mužů, kteří se nebojí nosit make-up. Nemá to co dělat se sexualitou. Nelíčím se kvůli tomu, že jsem gay. Znám spoustu gayů, kteří make-up nenosí,“ řekl v reality show Celebrity Big Brother výstřední milovník plastických operací, který svou návštěvou v létě poctil i Prahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám