Hlavní obsah
Článek

Ve čtvrtek konečně došlo k tomu, kvůli čemu Rodrigo Alves absolvoval cestu z Miami do Prahy. Na klinice na pražském Chodově se čeští odborníci snažili napravit negativní projevy více jak šedesáti plastických operací a stovky zákroků, které v posledních sedmnácti letech Rodrigo podstoupil.

„Lidé si myslí, že je mým cílem vypadat jako živý panáček Ken, ale já chci hlavně vypadat mladě. Vlastně si myslím, že vypadám spíš jako Petr Pan,” vtipkoval výstřední Brazilec, který trvale žije v Londýně, a jedním dechem v našem rozhovoru dodal: „Nyní chci vypadat hlavně mladě, to je můj cíl.”

Před samotným zákrokem se Rodrigo objevil před novináři bez make-upu a rázem se ukázalo, že jeho pleť je opravdu ve špatném stavu. „Možná vás vyděsí, jak je má pleť začervenalá. Věřím, že tohle všechno se dnes napraví,” říká brazilský Ken.

V rozhovoru pro Super.cz se Alves nechal slyšet, že se již nechystá na další plastickou operaci. „Mám za sebou šedesát plastických operací a asi sto estetických zákroků. Teď potřebuji pouze zhubnout,” uvedl. Rázem ale dodal, že nyní přece jen uvažuje o implantátech do lýtek, které aplikují jen na několika málo místech na světě včetně Prahy. Je tedy dost pravděpodobné, že se do Česka Rodrigo Alves brzy vrátí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám