Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dědička módního řetězce Topshop Chloe Green (29) se novou láskou netají. Bývalá snoubenka někdejšího nejkrásnějšího vězně světa Jeremyho Meekse (40) si užívá romantickou dovolenou na jachtě svého zámožného otce.

O víkendu ji vyfotili u pobřeží Francie, jak se oddává vodním radovánkám s novou známostí. A nechyběly ani vášnivé polibky. Ještě před několika měsíci Meeks trval na tom, že je s Chloe stále ve vztahu. O rozchodu slavné dvojice, která vyvolala svým vztahem velký rozruch, se však hovořilo už minimálně dva roky.

V červnu 2018 pár přivítal na svět syna. Teprve rok poté, co vyšel najevo jejich vztah. Meeks byl tehdy ženatý s jinou a nevěra se provalila díky paparazzi snímkům. Následně se model rozvedl.

O rozchodu se začalo mluvit v létě 2018, krátce po narození společného syna. Pár rozchod zarytě popíral, ale na veřejnosti se spolu objevovali stále méně. Naposledy se Meeks dušoval, že jsou spolu, v září loňského roku. Od té doby se podobným otázkám raději vyhýbá.

Meeks se proslavil, když se v roce 2014 stal z jeho policejního snímku virál na sociálních sítích. Zájem projevily mimo jiné modelingové společnosti, a tak hned po propuštění z vazby neměl o pracovní nabídky nouzi. Za což prý bude navždy vděčný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám