Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako bývalý vrcholový sportovec má Alex Rodriguez (46) nejspíš rád i na ženách pevné křivky, což dokonale splňovala nejen jeho slavná bývalá partnerka Jennifer Lopez (54), ale rovněž i jeho nová známost Kathryne Padgett (25). S tou momentálně bývalá baseballová hvězda tráví dovolenou v Evropě.

Nový páreček si ještě minulý týden užíval slunce okolo pobřeží Sardinie na honosné jachtě s několika přáteli, kde Kathryne provozovala mimo jiné i paddleboarding a dala na odiv své vyrýsované tělo v titěrných bikinách.

Tento týden se ovšem přesunuli k ostrovu Ibiza, kde si pochopitelně nemohou nechat ujít tamní proslulý noční život. Například v pondělí v noci odcházeli z restaurace a kabaretu Lío, kam pohledná blondýnka vyrazila v úzkých zelených šatech.

Jelikož se Kathryne živí jako fitness modelka, posilování nevynechává ani během dovolené, při zvedání činek ji partner zvěčnil i během jejich plavby po moři, což sdílela ve svých stories na Instagramu.

Alex tak momentálně zakotvil u dámy, která je o sedmadvacet let mladší než jeho bývalka JLo. S tou Rodriguez randil přes čtyři roky, a dokonce se i zasnoubili. Loni v dubnu se však rozešli a zpěvačka našla opět štěstí u své staronové lásky Bena Afflecka, s nímž už je údajně veselka na spadnutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám