Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nový život v novém domě, řekli si znovuobnovení snoubenci Jennifer Lopez (54) a Ben Affleck (51). A jak je vidět, po pár měsících hledání našli takový, který by odpovídal jejich představám. Ostatně si lze asi jen těžko představit někoho, komu by taková paráda za 60 miliónů dolarů (1,38 miliardy korun) byla málo. Jen se pojďte podívat, jak slavný páreček bude bydlet…

Honosné megasídlo s rozlohou téměř 2700 metrů čtverečních, které se rozkládají v rámci hlavní části budovy a dvou postranních domů pro hosty, v minulosti vlastnil například herec Danny DeVito nebo australský miliardář a bývalý snoubenec Mariah Carey James Packer.

Nemovitost nabízí například sedm ložnic, kuchyni v mramoru se dvěma obrovskými ostrůvky, soukromý kinosál, vinný sklep nebo kuřáckou místnost. Pokud by to náhodou bylo Jennifer s Benem málo, mohou se chlubit ještě perličkou v podobě salónu krásy, kam vede výtah z hlavní místnosti v domě.

Pokud se pár rozhodne pozvat přátele, mohou využít obrovských parkovacích prostor či garáže pro osm vozidel. Rovněž venkovní bazén je dostatečně velký i na pořádnou zahradní party.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám