Hlavní obsah
Článek

Ben Affleck (51) konečně otevřel téma obnoveného vztahu s Jennifer Lopez (54). A pořádně tím navnadil fanoušky. Dle jeho slov jde totiž o pěkně romantický příběh, jako dělaný na zfilmování.

„Je to krásné. Můj život nyní odráží to, jakým člověkem chci být a jakým se cítím být,“ uvedl pro nové číslo WSJ. Magazine.

„Je to dobrý příběh, skvělý příběh. Jednoho dne ho možná hodím na papír,“ pokračoval k tématu vztahu s Jennifer. „A pak ho zapálím,“ zažertoval.

Jennifer a Ben jsou přirozeně hojně obletovaným párem, herec si ale stojí za tím, že nechce své soukromí řešit veřejně.

„Vyhovuje mi mít zdravé hranice. Prostě nechci do novin mluvit o svém vztahu. Procvičím si aspoň odstup,“ nechal se slyšet.

Hvězdná dvojice obnovila vztah po téměř 17 letech. V minulosti byli dokonce zasnoubení, k oltáři to ale nikdy nedotáhli. Letos to dali znovu dohromady jen několik týdnů po zpěvaččině rozchodu s Alexem Rodriguezem.

Když spolu randili před lety, prožívali vztah veřejně, čehož později litovala hlavně JLo. Rozchod tehdy údajně přišel ze strany Bena, v té době ale měl každý z nich úplně jiný životní styl. Zatímco Affleck holdoval večírkům a alkoholu, Lopez byla vždycky disciplinovaná a plně oddaná svému řemeslu.

Téma boje se svou alkoholovou závislostí naťuknul i tentokrát. „Upřímně, jsou věci, o kterých se stydím mluvit otevřeně, protože jich lituji. Když se ohlédnu zpět, přeji si, aby se některé věci nestaly, ušetřil jsem některé lidi bolesti a nedostal od života tak tvrdé lekce,“ přiznal.

Ben bojoval se závislostí mnoho let, několikrát byl i v léčebně. Naposledy ho tam v roce 2018 odvezla jeho dnes již exmanželka Jennifer Garner (52), s níž má tři děti. Herci jsou již rozvedení, za rozchodem prý vězely právě Benovy alkoholové eskapády. Od posledního “uklouznutí“ herec ovšem seká dobrotu, což mělo, jak je vidět, pozitivní vliv i na jeho soukromí.

Reklama

Další články

Načítám