Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) v den svých 52. narozenin zveřejnila první společný snímek s Benem Affleckem (51) po obnovení lásky a fanoušci začali šílet. A jelikož se vztahem už netají, herec nemohl chybět ani na zpěvaččině oslavě. A že to byl pořádný večírek.

Slavili ve vyhlášeném podniku v St. Tropez. Hrály se zpěvaččiny hity, šampaňské teklo proudem a přítomní divoce tančili.

Hvězdná dvojice seděla za stolem a nemohla se od sebe odtrhnout. Občas se políbili nebo natáčeli večírek na telefon a vypadali jako dvě hrdličky.

Vztah, který skončil před 17 lety, obnovili Jennifer a Ben před dvěma měsíci, krátce poté, co Lopez zrušila zásnuby s Alexem Rodriguezem.

Ačkoliv byli hojně vídáni spolu, ke vztahu se doposud nevyjádřili, Jennifer se odpovědi v jednom z rozhovorů šikovně vyhnula. Nakonec se ale sama pochlubila zamilovaným snímkem s hercem, k němuž připojila žhavé fotky v bikinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám