Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (54) poskytla první rozhovor od zrušení zásnub s Alexem Rodriguezem a obnovení dávného vztahu s Benem Affleckem (51).

„Jsem velmi šťastná. Vím, že lidé spekulují, jak se mám a jak mi je, takže tak. Nikdy mi nebylo líp,“ přiznala ve vysílání rádia Apple Music 1.

Jennifer Lopez a Ben Affleck v Hamptons

„Chci, aby lidé, kterým na mně záleží, věděli, že jsem v životní fázi, kdy je mi opravdu skvěle. Jakmile se do toho dostanete, začnou se dít báječné věci, které jste si ani neuměli představit. Přesně to se mi teď děje.“

Zpěvačka poděkovala za starost a vřelá přání, která jí fanoušci posílají a vzkázala jim: „Chci všechny ujistit, že bych se nemohla mít lépe. Prožívám nejkrásnější období v životě.“

Afflecka sice v rozhovoru nezmínila, ale každému je jasné, že za jejím štěstím nejspíš není jenom práce. Dokazují to ostatně i jejich společné fotky z Hamptons, kam dvojice vyrazila na americký svátek 4. července.

Že obnovili vztah, vyšlo najevo jen několik týdnů po rozchodu Lopez a Rodrigueze. Ben a Jennifer byli zasnoubeni před 17 lety, na svatbu ale nikdy nedošlo. Zpěvačka byla zasnoubená už celkem pětkrát, před oltářem stanula třikrát. A vypadá to, že štěstí nakonec najde se svou staronovou láskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám