Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemohou se jeden druhého dostatečně nabažit. Na Jennifer Lopez (54) a Bena Afflecka (51) dokonale sedí přísloví: stará láska nerezaví.

Fotografové jsou tomuto páru v patách na každém kroku, a tak se jim podařilo je nafotit během procházky v Hamptons na Long Islandu. Jennifer a Ben se dokonce barevně sladili, jako to často dělají i manželé Beckhamovi.

Na fotografiích, které najdete níže v galerii, je vidět, že tihle dva jsou do sebe znovu silně zamilovaní. Poprvé spolu chodili od roku 2002 do roku 2004 a dokonce byli zasnoubení. Jestli tentokrát dojde až ke svatbě, to se musíme nechat překvapit.

Jennifer má doma dvojčata Emme a Maxe (13), které má z manželství s Marcem Anthonym (52). Herec má tři děti z manželství s herečkou Jennifer Garner (52), patnáctiletou Violet, dvanáctiletou Seraphinu a devítiletého Samuela. Oba si tak pořídili potomky s partnerem, který přišel jako první po jejich zrušení zásnub v roce 2004. Jennifer po konci vztahu s Benem uvedla, že on byl prvním, který jí zlomil srdce. Rychlá svatba s latinskoamerickým hudebníkem byla tak trochu náplast na bolavé srdce.

Reklama

Další články

Načítám