Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před 17 lety zrušili zasnoubení a od té doby oba ušli dlouhou cestu. Zdá se ale, že Jennifer Lopez (54) a Ben Affleck (51) navázali tam, kde před lety přestali. Ačkoliv se k němu nevyjádřili, svůj vztah už rozhodně netají, jak dokazují i nejnovější zamilované fotografie.

Hvězdný pár vyfotili během večeře v Malibu a i z fotek je patrné, že se jeden druhého nemohou nabažit. A zpěvaččina rodina s tím nejspíš také nemá problém, neboť se jednalo o oslavu 50. narozenin její sestry Lyndy.

Podle zdrojů časopisu People si Affleck byl blízký s příbuznými Lopez už v minulosti. V oblibě ho údajně měla hlavně její matka Guadalupe a prý ji také těší, že se k sobě vrátili.

Ben a Jennifer spolu randili v letech 2002-2004 a stihli se i zasnoubit. Na svatbu nedošlo prý kvůli tomu, že měli velmi odlišné životní styly a začalo to vztahu překážet. Zatímco Jennifer je velký dříč a velmi disciplinovaná profesionálka, což na ní Affleck dodnes obdivuje, on tehdy hýřil a měl problémy s alkoholem, které se s ním táhly i v následujících letech.

Hvězdná dvojice to dala znovu dohromady jen krátce poté, co Jennifer zrušila zásnuby s Alexem Rodriguezem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám