Hlavní obsah
Článek

Fanoušci po celém světě šílí z Jennifer Lopez (54) a Bena Afflecka (51), kteří spolu strávili několik dní v Montaně. Podle reakcí na sítích by většina uvítala návrat Bennifer, jak se hvězdné dvojici přezdívalo v minulosti. Jedna osoba z téhle představy ale prý zase tak nadšená není. Alex Rodriguez.

Zpěvaččin poslední snoubenec, s nímž ukončila čtyřletý vztah teprve před měsícem, tohle možná nečekal. „A-Rod je v šoku, že se Jennifer už posunula dál,“ uvedl zdroj ze sportovcova okolí pro E! News. „Opravdu si myslel, že by to spolu ještě mohli dát dohromady. Snažil se s ní sejít, ale vždycky ho odbyla,“ doplnil.

Už od rozchodu se šuškalo, že se Alex snaží vztah s Jennifer slepit. Ta ale prý o nic takového nemá zájem. Hvězdný pár vydal k rozchodu krátké prohlášení a víc se k věci veřejně nevyjadřoval.

„Uvědomili jsme si, že nám to klape lépe jako přátelům, a těšíme se, že jimi zůstaneme. Nadále budeme spolupracovat a podporovat se ve společných obchodech a projektech,“ uvedli.

Minulý týden vyšlo najevo, že spolu Affleck a Lopez párkrát zašli na večeři. Po koncertě VAX LIVE v Los Angeles pak společně vyrazili do hotelu Yellowstone Club v Montaně. Zdroje z jejich okolí dokonce hovoří o obnovené lásce, ovšem hvězdná dvojice zatím nechává věc bez komentáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám