Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) se rozhodla na svém instagramovém profilu zavzpomínat na letošní Super Bowl, kde byly se zpěvačkou Shakirou (47) hlavními hvězdami poločasu. Na sociální síti JLo sdílela doposud nezveřejněná videa z tréninků. Na jednom z nich je také vidět, jak učí Shakiru, jak má správně třást zadečkem.

Jennifer sdílela videa z tréninků. Na pátém v řadě je vidět se zpěvačkou Shakirou. 

„Dělám to koleny, třesu koleny,“ ukazovala mladší kolegyni, jak nejlépe rozvlnit pozadí, a dodala, že ji to matka naučila, když jí byly pouhé čtyři roky. Jennifer se Shakirou předvedly na Super Bowlu neuvěřitelně žhavou show.

„Nemohu uvěřit tomu, že od Super Bowlu uplynuly už tři měsíce,“ napsala zpěvačka do popisku. Jennifer se aktuálně izoluje s rodinou. I jí překazila pandemie koronaviru plány, a to hlavně na svatbu s Alexem Rodriguezem, s nímž se zasnoubila loni v březnu. Jak prozradila v pořadu Ellen DeGeneres, ani ona sama prý momentálně netuší, kdy se svatba zrealizuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám