Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) toho letos stihla opravdu hodně. Oslavila životní jubileum, úspěšně odehrála sérii narozeninových koncertů, zasnoubila se, natočila film Zlatokopky, což byl podle kritiků její nejlepší herecký počin, dostala se dle vlastních slov do nejlepší fyzické formy v životě, a takhle bychom mohli pokračovat donekonečna. To všechno je popové divě ale nejspíš málo. Touží totiž po miminku.

Jennifer má dvojčata Maxe a Emme (11) s bývalým manželem Marcem Anthonym, zatímco její snoubenec Alex Rodriguez (44) je otcem dcer Natashy (15) a Elly (11). Podle všeho by však pár početnou rodinu ještě rád rozšířil.

„Chtěla bych. Nevím, co má Bůh v plánu, ale chtěla bych to zkusit. Jsem tomu otevřená,“ uvedla nečekaně v rozhovoru pro časopis People. A není to poprvé, co zpěvačka zmínila dítě. Nedávno se svěřila, že by si její děti dokonce přály sourozence. S konkrétními plány na rozšíření rodiny se ale zatím nesvěřila.

Jennifer, o které se hovoří jako o adeptce na nominaci na Oscara, čeká začátkem příštího roku vystoupení na Super Bowlu. Žhavou show bude mít společně se zpěvačkou Shakirou, a už teď je jasné, že je na co se těšit. K tomu ji čeká hostování v pořadu Saturday Night Live. Není divu, že o letošním roce hovoří jako o roce, kdy se jí splnily všechny sny. JLo letos opravdu jede.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám