Hlavní obsah
Článek

Zní to možná trochu neuvěřitelně či absurdně, ale zpěvák Justin Bieber (30) opravdu musí před soud kvůli sdílení vlastní fotky. Žaluje ho fotograf Robert Barbera, který tvrdí, že zpěvák sdílel jeho materiál, ke kterému neměl oprávnění, na svém profilu na sociální síti.

Podle soudních dokumentů, jenž obdrželo E! News, jde o snímek, který zpěvák sdílel na Instagramu 13. března. Na něm vystupuje z auta s kamarádem Richem Wilkersonem. Snímek však pořídil Barbera, je tedy nejen jeho autorem, ale také výhradním vlastníkem. A oprávnění fotku sdílet zpěvákovi zjevně neposkytl.

Tento snímek zpěváka může stát pořádný balík.

Porušení autorských práv přitom zpěváka může vyjít pěkně draho. Jen minulý týden se v podobné situaci ocitla zpěvačka Jennifer Lopez (54). Tu žalovali kvůli snímku, který sdílela na svých Instastories v roce 2017 (!). Za neoprávněné sdílení snímku zpěvačky s Alexem Rodriguezem požadoval autor více než 3,5 miliónu korun.

V září byla podobně žalovaná i modelka Gigi Hadid (28), když neoprávněně sdílela fotku bývalého partnera, zpěváka Zayna Malika. Rovněž ve svých Instastories.

Reklama

Další články

Načítám