Hlavní obsah
Článek

Snoubenec Jennifer Lopez (54) Alex Rodriguez je hrdým otcem dcer Natashy (14) a Elly (11). Bohužel děvčata jsou ve věku, kdy rozhodně nestojí o to, aby je otec neustále kontroloval nebo, nedej Bože, sledoval na sociálních sítích.

A protože mu nechtěly na Instagramu schválit žádost o sledování, musel na to jinak. Bývalý hráč baseballu přiznal, že si založil na sociální síti falešný profil, aby měl nad děvčaty dohled.

V podcastu pro Barstool Sports dokonce přiznal, že pokud chce sdílet snímky s dcerami, musí od nich mít výslovné povolení. „Jsou jako ředitelky mých sociálních sítí. Jsou výborné. Pokaždé, když něco sdílím, v pěti z deseti případů mi okamžitě napíší zprávu, jestli jsem se nezbláznil.“

Aby předešel podobným mizériím, uzavřel s dcerami dohodu, že nebude sdílet nic, co dopředu neschválí. A to zdaleka není všechno.

Rodriguez doplnil, že má celý seznam věcí, kterými dcery podle nich ztrapňuje. Například je nesmí vysadit přímo u školy, ale minimálně o několik ulic dál, jinak je to trapas. Tak to vypadá, že i celebrity zažívají s teenagery stejné utrpení jako většina rodičů na světě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám