Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé slavné dámy, které jsou nezadané nebo rozvedené, dříve či později zaloví i v o něco mladších vodách. Ne vždy v nich najdou lásku na celý život, ale některým se to podařilo. Podívejte se, které slavné ženy našly štěstí s mladšími partnery.

Lisa Bonet

Po manželství s Lennym Kravitzem se herečka Lisa Bonet (51) usadila s představitelem Aquamana Jasonem Momoou (39). Pár dělí 12 let, ale Momoa je do své ženy blázen a nebojí se jí veřejně vyznávat lásku. Dokonce prozradil, že se do Bonet zamiloval, když mu bylo 8 let. Viděl ji v televizi a rozhodl se, že si ji vezme. O 17 let později se mu přání splnilo a svou vyvolenou skutečně potkal. Že je jeho celoživotní láskou, však přiznal až poté, co mu porodila dvě děti. Vzali se v tichosti v roce 2017.

Courteney Cox

Představitelka Moniky z Přátel Courteney Cox (54) se dala dohromady s frontmanem skupiny Snow Patrol Johnnym McDaidem (42) v roce 2014. O rok později se zasnoubili, a ještě téhož roku rozešli. Na sklonku roku 2016 to však opět dali dohromady a Courteney mluví o svém partnerovi jako o „tom pravém“. Věkový rozdíl téměř 13 let pro ně není problém, a herečka se dokonce nechala slyšet, že by s hudebníkem ráda měla děti.

Jennifer Lopez

Dva roky jsme čekali na to, až se Jennifer Lopez (54) a Alex Rodriguez (43) zasnoubí, a konečně jsme se dočkali. Vzhledem k tomu, že Jennifer randila převážně s mladšími muži, věkový rozdíl 6 let pro ni není žádnou překážkou. Přestože zasnoubená je už celkem popáté a rozvedla se celkem třikrát, zpěvačka zarytě tvrdí, že Rodriguez je tentokrát opravdu tím pravým.

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra (41) a Nick Jonas (26) měli minulý rok neuvěřitelnou veselku, která trvala čtyři dny. Více než o hereččiných svatebních šatech se však mluví o jejich desetiletém věkovém rozdílu. Nejmladší z tria Jonas Brothers požádal svou vyvolenou o ruku o jejích 36. narozeninách, a netají se tím, jak moc je do Priyanky zamilovaný. Kromě toho se zpěvák několikrát nechal slyšet, že ho přitahují starší ženy.

Eva Mendes

Exotická kráska Eva Mendes (50) a Ryan Gosling (38) tvoří pár od roku 2011, a dokonce mají dvě dcery. Ačkoliv pár dělí 6 let a média často spekulují o jejich rozchodu, zřejmě jim to klape. Pár o svém vztahu zásadně nemluví, a dokonce se příliš často neobjevuje ve společnosti. Pokud se Evy někdo zeptá na vztah s Ryanem, často zastaví rozhovor.

Reklama

Další články

Načítám