Hlavní obsah
Článek

Newoyrské MET gala není jen přehlídkou módních kreací, ale také ženských tvarů. Také letos se našly dámy s odvahou provětrat ňadra.

Hlubokými výstřihy je proslulá Jennifer Lopez (54), která nezklamala ani letos. Snoubenec Alex Rodriguez se musel mít na pozoru. Většina pánských pohledů totiž končila v jejím dekoltu. Ještě napěchovanější hrudník předvedla Nicki Minaj (41). Příroda na ní opravdu nešetřila, takže se má čím pochlubit.

Ve výběru samozřejmě nemůže chybět Kim Kardashian (43). Ta zvolila hodně těsné šaty, v nichž vypadala jako polonahá. Po boku manžela Kanyeho Westa si s ní ale nikdo flirtovat neodvážil. Zpěvačka Halsey zvolila rudou róbu, v níž kromě dekoltu odhalila i břišní partie.

Afroamerická herečka Danai Gurira přišla v cylindru a s hůlkou, ale nedostatkem ženskosti rozhodně netrpí. Na MET gala patřila k těm nejodvážnějším. Její jméno vám nejspíš nic neříká, ale Danai má hned tři filmy v desítce nejúspěšnějších titulů všech dob. Vděčí za to roli válečnice Okoye z komiksových trháků Black Panther, Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame.

Kdo předvedl nejbujnější dekolt?
Jennifer Lopez
18 %
Nicki Minaj
35,8 %
Kim Kardashian
30,8 %
Halsey
5,2 %
Danai Gurira
10,2 %
Celkem hlasovalo 478 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám