Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na charitativní ples Met Gala 2019 v New Yorku oblékla Jennifer Lopez (54) stříbrnou róbu od značky Versace a vypadala úchvatně. Právě na Met Gala před dvěma lety oficiálně uveřejnili svůj vztah s Alexem Rodriguezem.

Na největší módní událost roku ji bývalý sportovec doprovodil i letos, ovšem už jako snoubenec. Diamantový zásnubní prsten na zpěvaččině ruce také nechyběl. Alex požádal JLO o ruku před dvěma měsíci, na pláži při západu slunce.

„Navzájem se doplňujeme. Velmi mě podporuje, můžu být sama sebou, a i já chci, aby on byl sám sebou v tom nejlepším slova smyslu. Navzájem si pomáháme být lepšími lidmi,“ komentovala zásnuby před časem Jennifer.

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, ikonická diva v létě oslaví své padesáté narozeniny. Pro fanoušky si připravila sérii koncertů na oslavu životního jubilea, ale je docela možné, že ho letos oslaví i pořádnou veselkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám